måndag 29 december 2008

Snowboarding in Fernie inställt

Idag skulle vi åka till Fernie (kolla denna länk) men det har snöat jättemycket där igår och inatt så det är mkt stor lavinfara. Det hände en stor lavinolycka där inatt och 8 personer är saknade. (Kolla denna länk) De har hunnit pista upp några backar men det kostar 500kr per person och dag där så om vi skall åka dit vill vi kunna åka i många backar hela dagen. Heidi har några vänner i Fernie så vi kanske åker dit redan ikväll så kan vi vara i backen tidigt imorgon. På Onsdag skall vi ju på den grymma NHL matchen mellan Calgary och Toronto, de skall bli grymt kul så vi skall åka de 40 milen tillbaka till Calgary igen :) Bensinen kostar 4kr litern här så vad gör de :) Mer uppdateringar om Fernie kommer senare.

5 kommentarer:

  1. Otäckt. Men är det åkbart imorgon?

    SvaraRadera
  2. Ja om det inte snöar mer så sätter de igång och Pistar backarna. Vi får hålla oss uppdaterad på läget.

    SvaraRadera
  3. Glöm inte å ta bilder från NHL matchen. Jag är GRYMT avundsjuk på er för matchen. Jag får puls bara jag tänker på det. Ooooooo... Spana in Iginla i Calgary. di---di---di---diii----di--di--di--diii--di-di-di-diii-DIDIDIDIIIII. Hehe... den kommer nog ingen fatta...

    SvaraRadera
  4. Oj glömde att säga att ni tänker safety först innan ni hoppar ut i backarna. Vi vill ha hem er hela och inte i ett gipspaket och absolut inte i ett likpaket. Sååå skärpning.

    SvaraRadera
  5. ucsh då...va nu riktigt försiktiga!!!!! o ha de så kul på hokeyn.....:) så coolt o gå på NHL match!!!! ha de..

    SvaraRadera